joi, 18 iulie 2013

PORUNCI CERESTI IN VARIANTA PSIHOTRONICA---Gen Emil Strainu

In istoria militară universală sunt multe exemple când soarta unor înfruntări militare decisive a fost hotărâtă de introducerea în câmpul de luptă a noi arme ce au creat panică în rândurile adversarului. Din cele mai vechi timpuri, mari comandanţi şi-au păstrat în rezerva strategică arme secrete ce nu erau utilIzate decât în cazuri extreme...
În timpul primului Război Mondial, înaintea unei înfruntări hotărâtoare, în apropiere de Le Mons, în Franţa, germanii şi francezii se aflau faţă în faţă. În zorii zilei în care trebuia să aibă loc atacul la un moment dat, dintr-un nor luminos, pe cer apare un cavaler în armură, pe un cal alb, ambii de o statură gigantică.

Cu părul fluturând în bătaia vântului, ridică spada ameninţător? Către către trupele germane. Acestea, îngrozite, bat în retragere fugind în derută, părăsindu-şi poziţiile şi armamentul.
În timp ce comandanţii germani se chinuiau să-şi adune trupele din subordine, risipite de frică, francezii vor ocupa fără luptă liniile germane capturând şi o mare cantitate de armament...
Altădată, în Prusia Orientală, în apropierea lacului Maner, trupele ţariste se pregăteau să dea o ripostă zdrobitoare forţelor germane. Dar, cu puţin timp înaintea atacului, pe cer, dintre nori, apare o imagine uriaşă, reprezentând chipul Maicii Domnului ţinându-l în braţe pe Iisus, totul înconjurat de o feerie de lumini colorate.

După ce binecuvântează trupele ţarului, Maica Domnului le-a indicat drumul spre victorie. Reculeşi, în genunchi, în faţa straniei apariţii. mânaţi de credinţa creştină, supuşii ţarului vor urma întocmai direcţia indicată de minunata apariţie Dumnezeiască.
Calea indicată spre victorie îi va duce iremediabil la o zdrobitoare înfrângere, deoarece pe direcţia respectivă se afla pregătită din timp o ambuscadă a trupelor germane.

Ce se întâmplase?
Era una din formele cele mai modeme de război psihologic ale acelui timp. Aceste apariţii prorocitoare nu erau altceva decât nişte mistificări grosolane rezultate în urma aplicării în practică a unor procedee tehnice.
Imaginile respective se realizau prin proiecţia pe fondul norilor a diferitelor imagini sau pelicule cinematografice. Astfel de reprezentări au avut loc în nenumărate rânduri, de fiecare dată cu un efect dezastruos pentru tabăra adversă.
După război, se preconiza chiar folosirea unor astfel de metode pentru proiecţia conţinutului unor publicaţii pe cerul înnourat. Dar invenţia, odată intrată în arsenalul de război, nu a mai putut fi recuperată pentru scopuri civile.
Metoda a rămas şi astăzi în panoplia zeului Marte cu diferenţa că se folosesc proiecţii holografice realizate cu ajutorul laserului. Se pot crea atacuri fantomă, cu mii şi mii de avioane, sau pot fi materializate pe cer escadrile întregi de... OZN-uri. Exemplele ar putea continua.
Din timp în timp, în presa militară străină se examinează aspectul întrebuinţării efectelor holografice ca armament cu actiune neletală care influenţează psihicul uman mai ales în condiţii de luptă.

Se menţionează, în special, că în cursul operaţiei „Redarea speranţei” în Somalia, specialiştii militari americani au reuşit, cu ajutorul instalaţiilor laser, să proiecteze pe suprafaţa norilor imagini ale martirilor islamici care, „chipurile”, şi-au sfătuit „coreligionarii” să înceteze orice rezistenţă şi să se întoarcă acasă.
Realizarea modelelor asemănătoare constituie o nouă direcţie în domeniul acţiunilor psihotronice asupra oamenilor. Există proiecte de transmitere a imaginilor de pe platforme cosmice, precum, şi instalaţii pe bază de laser destinate reprezentării diferitelor hărţi pe suprafaţa norilor care constituie un ecran natural.

În mijloacele străine de informare în masă s-a menţionat despre executarea unei asemenea experienţe. Astfel, la 1 februarie 1993, militarii din Infanteria Marină americană, care se găseau la distanţa de aproximativ 15 km vest de oraşul Mogadiscio (Somalia), au observat în timpul unei furtuni de nisip, la suprafaţa solului, un fenomen deosebit.
În norii de nisip şi praf, care se roteau pe cer, a început să apară imaginea unei persoane, cu dimensiuni de aproximativ 150x150m. După câteva minute privitorii au stabilit, în mod precis, că aceasta „nu este o simplă persoană cunoscută, ci imaginea lui Iisus Hristos, aşa cum este reprezentată de obicei în lucrări religioase şi de artă”.
Martorii acestui fenomen au suportat o puternică agresiune psihotronică deosebită. Unul dintre soldaţi, care a şi fotografiat imaginea, a spus:
„Eu nu sunt un credincios zelos dar, văzând această faţă, l-am recunoscut imediat pe Iisus Hristos. Când îl priveşti este imposibil să vorbeşti sau să gândeşti. Numai ce cazi în genunchi te rogi şi începi să plângi”.

Furtuna de nisip a durat nu mai mult de cinci minute şi, imediat ce s-a liniştit, imaginea pe care au observat-o câteva mii de persoane a dispărut.
După cum presupun specialiştii militari occidentali efectul prezentat, respectiv imaginea holografică, a fost realizată de către subunităţi de ,,operaţii psihotronice” din contingentul american de menţinere a păcii în Somalia cu sprijinul specialiştilor în război psihotronic ai armatei israeliene, pentru a testa rezultatele acestei acţiuni asupra psihicului şi moralului combatanţilor inamici
Judecând după datele presei străine, în cercurile militare s-a dat apreciere pozitivă privind executarea acestui experiment, rezultatele sale fiid înmagazinate imediat în zestrea „Panopliei Zeului Marte”.
Deci, nimic nou sub soare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu